Contacteer ons

Kennis vervat in huisbereidingen

Doorgeven van kennis en kunde is steeds het credo geweest ten huize Renneboog. Wat al goed is, versterken met nieuwe kennis en inzichten. Ons vakmanschap, verzameld in een pil, zalf of siroop, beantwoordt aan de specifieke noden van elk individu. Bewezen werking sinds 1877, op maat (indien nodig) en goed voor de portemonnee. Slim toch! Geïnteresseerd in onze huisbereidingen? Klik hier.

Nature … What else?

Mineralen, vitaminen … zijn essentiële bouwstoffen voor het lichaam. Fytotherapie, plantengeneeskunde of gezondheid uit de natuur, is mits juist gebruik en dosering erg geschikt voor de behandeling van vaak voorkomende aandoeningen. Maar het zorgt ook voor de bewaring van onze schoonheid! Check hier de producten die wij geselecteerd hebben. 

Preventie boven!

“Voorkomen is beter dan genezen.” Het menselijk lichaam is als mechaniek. Zorg ervoor dat je onderdelen in topconditie blijven. Kom vrijblijvend praten wat apotheek Renneboog voor jou kan betekenen of ontdek onze producten. 

Team

Barbara

Mijn interesse in de wetenschap en zorg, waar de mens centraal staat, is een van de redenen waarom ik voor het beroep apotheker heb gekozen. Nathalie en ik delen een gemeenschappelijke passie voor artsenij en duurzaamheid, die we dagelijks proberen toe te passen in de apotheek.

Nathalie

Het werd al vlug duidelijk welk pad ik zou volgen. Het beroep van apotheker werd me met de paplepel ingegeven. Als 5de generatie apothekers ben ik fier mijn schouders onder de familieapotheek te kunnen zetten. Dagelijks sta ik met plezier, een luisterend oor en gezond advies klaar. Natuurlijke medicatie en dermo-cosmetica zijn mijn passies dewelke ik graag met mijn patiënten deel.

Dirk

De encyclopedische kennis en magistrale ambachtskunde van pater familias Dirk Renneboog wordt niet alleen gewaardeerd maar ook van tijd tot tijd nog geconsulteerd. 😉